Bucureşti, România
E-mail: blogziar@yahoo.com

miercuri, 11 aprilie 2012

CÂRPELE LUI BĂSESCU

Iată, în rezumat şi într-o ordine aleatorie, cam ce a spus aseară Traian Băsescu, la învestirea noului ministru al Mediului poluat, Attila Korodi:

“Bă, ăla care te ocupi cu redevenţele, ai două săptămâni să scorneşti o minciună gogonată cum că le-ai crescut brusc şi consistent de pe-o zi pe alta!

Unguru’ ăsta tânăr (dacă era cu nevastă-sa în maşină îi zicea simplu: bozgore), pe care parcă te-am mai văzut pe-aici pe vremea ticălosului de Tăriceanu, dacă tot ai venit, să pui mâna să semnezi toate avizele pe care nu le-a semnat coruptu’ dinaintea ta, căruia aşa, de ochii lumii, tocmai n-am ezitat să-i mulţumesc în contumacie că a plecat dracului de pe capul meu. Cât despre mediu, dă-l dreaq şi pe el că şi-aşa-i varză. Unde-a mers o Copşă Mică, merg lejer şi două Roşii – Montană şi Poieni –, că legumele sunt sănătoase.

A, şi să nu uit: unguru’ bătrân de la Sănătate să sară odată cu legea, că nu mai avem de unde să furăm pentru campania electorală. N-o mai amânaţi atât, că mâine-poimâine se face noiembrie!

În încheiere, vă atrag ferm atenţia să nu v-apucaţi să creaţi de capul vostru locuri de muncă sau să stimulaţi investiţiile străine prin alte metode decât mineritul, că DNA-ul vă mănâncă pe toţi! ‘Telectualu’ lu’ peşte de te-am pus prim-ministru, s-a înţeles, da?”

Şi ăştia se vor executa, că-s nişte cârpe.

Între timp, senatorul (fost mare actor) Mircea Diaconu de la PNL tăcea adânc şi medita în direct la Antena 3 asupra a ce ar fi de făcut ca să scăpăm de Căpcăun. Spaima mea e că singura idee genială pe care o s-o screamă, dimpreună cu restul conducerii, din care face parte, va fi să mai dea afară din partid nişte vechi liberali şi să aducă tot soiul de transfugi pedelişti şi uneperişti. Că de altceva încă nu s-au arătat în stare, iar eu am ajuns să nici nu-i mai cred, decât, poate, de orice.

Niciun comentariu: