Bucureşti, România
E-mail: blogziar@yahoo.com

marți, 24 martie 2009

LIBERALI, LIBERALI, DA’ CAM MULŢI...

Eu nu spun că ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, e un mincinos ordinar, şi nici că măsura de a concedia 12.000 de ceferişti nu e perfect justificată. Sper însă ca, în clipa când se va trece la punerea ei în aplicare, presa română să aibă curiozitatea de a lua om cu om pe cei disponibilizaţi şi, dacă va constata că unul singur are contract de muncă de mai mult de doi ani – demonstrându-se astfel că declaraţia domnului Berceanu, conform căreia tot personalul de prisos e alcătuit numai din “liberalii” angajaţi în mandatul lui Orban, este cel puţin exagerată – va face măcar un reportaj, ceva, pe această temă (deocamdată n-am văzut decât cazul unei şefe de haltă ameninţată cu şomajul după 20 de ani de muncă la CFR). Şi atunci chiar o să spun!

2 comentarii:

Anonim spunea...

i-a cautat si la carnet?

Mirela spunea...

Io cred ca trebuie gandit la rece... CFR este o "fabrica" paguboasa... o data cu evolutia ei au stagnat... datorii mari la toti furnizorii d servicii... datorii mari la bgetul statului... adica de ce sa fie cei ce sunt platiti din banii tuturor mai cu mot... cand privatii restructureaza in draci ... sa-si poata achita datoriile?
Cum vine treaba asta... statul protesteaza impotriva statului... sa zica merci ca au stat si pana acum... ca lene le-a fost "guvernelor" sa privatizeze si sa externalizeze CFR-ul... si-ti spun io daca era privat nici jumate din cati sunt acum nu mai erau ca si angajati... sa fim totusi obiectivi... chiar de suna destul de dureros si necesita oarece protectie sociala... dar asta este... ce nu-i productiv... lacatul pe usa...